ΗΠΑ: 6χρονο κορίτσι σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

ΗΠΑ: 6χρονο κορίτσι σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

11/10/2021 0 By GAM

[ad_1]

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα ενός μικρού κοριτσιού, σε θεματικό πάρκο στο Κολοράντο, των ΗΠΑ.

Ένα εξάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε θανάσιμα σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Κολοράντο, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Γκάρφιλντ. Το παιδί βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του όταν επισκέφτηκε την Κυριακή (05/09) το θεματικό πάρκο ‘Glenwood Caverns Adventure Park’.

Το μικρό κορίτσι, συμμετείχε σε παιχνίδι απότομης πτώσης, στη διάρκεια της οποίας οι επιβαίνοντες διανύουν περίπου 33 μέτρα υπογείως.

Η συγκεκριμένη διαδρομή ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2017 και σύμφωνα με το δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του πάρκου, το ‘Haunted Mine Drop’ ξεκινάει “από την κορυφή του Σιδερένιου Όρους και ρίχνει τους αναβάτες 110 πόδια μέσα στο βουνό, ενώ ακούνε φανταστικές ιστορίες από το παρελθόν”.

Η φύση των τραυμάτων του μικρού κοριτσιού δεν έγινε γνωστή, ωστόσο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα νεκροψία, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή.

“Αμέσως μετά το περιστατικό, οι υπάλληλοι του ‘Glenwood Caverns’ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες έως ότου έφτασαν οι γιατροί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Glenwood Springs και διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε πεθάνει”, αναφέρει η ανακοίνωση του ιατροδικαστή.

Ορισμένες από τις διαδρομές στο πάρκο ψυχαγωγίας, όπως αναφέρει το CNN, απαιτούν οι συμμετέχοντες για λόγους ασφαλείας να έχουν συγκεκριμένη ηλικία και ένα ελάχιστο ύψος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πάρκου. Το στοιχειωμένο τρενάκι πτώσης έχει ως απαίτηση ο συμμετέχων να έχει τουλάχιστον 1 μέτρο και 16 εκατοστά ύψος.

“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι και οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια”, ανακοίνωσε το πάρκο μετά το περιστατικό, ενώ ενημέρωσε πως θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Τετάρτη.

[ad_2]

Πηγή