Η Bandai Namco έχει ακυρώσει το Tekken x Street Fighter εδώ και μία δεκαετία

Η Bandai Namco έχει ακυρώσει το Tekken x Street Fighter εδώ και μία δεκαετία

22/06/2021 0 By GAM

[ad_1]

Σύμφωνα με τους συντελεστές του.

Ο Katsuhiro Harada, δημιουργός του Tekken και ο Kouhei Ikeda, director του Tekken 7, έσπασαν την σιωπή τους μετά από μία δεκαετία και δήλωσαν ότι το Tekken x Street Fighter δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει, καθώς η Bandai Namco είχε διακόψει την ανάπτυξή του.

Παρότι υπάρχει Street Fighter x Tekken από την Capcom (βγήκε το 2012), εντούτοις η Bandai Namco δεν δημιούργησε ένα αντίστοιχο παιχνίδι Tekken, που να περιέχει χαρακτήρες από αμφότερα τα δύο fighting. Η είδηση της ακύρωσης βγήκε στο νέο επεισόδιο του Harada’s Bar (του Katsuhiro Harada) και μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι η Bandai Namco ακύρωσε το project ενώ βρισκόταν στο 30% της ανάπτυξής του. Οι developers μάλιστα, σύμφωνα με τον Harada, “δούλευαν σκληρά για αυτό και μακάρι να μπορούσαμε σας δείξουμε τα μοντέλα των χαρακτήρων και άλλα πράγματα, αλλά το Street Fighter ανήκει στην Capcom και δεν μπορούμε να το κάνουμε από μόνοι μας”.

Οι δύο συντελεστές, Harada και Ikeda, πρόσθεσαν μάλιστα ότι οι Chun-Li και Dhalsim ήταν εκπληκτικοί στην όψη, κατά την μετάβασή τους από 2D σε 3D ενώ οι περισσότεροι  θηλυκοί χαρακτήρες “ήταν πραγματικά καλοί”. Πάντως, ο Harada είχε δηλώσει στην The Independent το 2021 ότι το development “δεν ήταν στο 10% αλλά είχε σχεδόν ολοκληρωθεί”. Το 2016 ανακοινώθηκε το πάγωμα του development.

[ad_2]

Πηγή