Πάμε για bowling και μπιλιάρδο στην Αθήνα;


Ένιωσες μια μίνι ανατριχίλα ε; Λογικό. Το bowling και το μπιλιάρδο φέρνουν στον νου ανέμελες φοιτητικές περιόδους που πέρασαν και δε θα ξαναρθούν. Αρκετά όμως με αυτά τα δακρύβρεχτα, μπορείς και τώρα να περάσεις καλά. Πάρε την παρέα, το κορίτσι, το αγόρι ή όποιον έχεις διαθέσιμο τελοσπάντων και κλείσε θέση στα καλύτερα μέρη για strike και στεκαρίσματα.

Super Bowl
Καναπιτσέρη 10, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, τηλ: 21 0561 3678

Στο… βασίλειο του Ρέντη σε περιμένουν 25 διάδρομοι bowling σε τρεις διαφορετικές αίθουσες, 28 τραπέζια μπιλιάρδου για να απολαύσεις την εμπειρία του Γαλλικού, Αμερικάνικου και του Snooker, 10 Τραπέζια Ping – Pong για αλλαγή παραστάσεων και ειδική πίστα Roller Skating γιατί τα 70s ήταν η καλύτερη δεκαετία. Πείνασες; Έχει και ωραιότατα σνακ για να κάνεις διάλειμμα από τα strike. Θα το βρεις ανοιχτό κάθε μέρα από τις 11.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ οι τιμές για bowling από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι στα 3,5€ ανά άτομο/ ανά παιχνίδι και 4,5€ τα ΣΚ. Για αμερικάνικο μπιλιάρδο υπολόγισε 8€ ανά ώρα, ανά άτομο και για snooker 10€ ανά ώρα. Αναλυτικά οι τιμές εδώ

Sports Park 
1o χλμ Σπατών, Πικερμίου, Σπάτα, τηλ: 21 0663 3704

Στις τεράστιες εγκαταστάσεις του Sports Park πέρα από δεκάδες παιχνίδια για πιτσιρίκια (laser tag, παιδότοπο με φουσκωτά, τραμπολίνο κ.α.), θα βρεις και μπόλικες επιλογές για… μεγάλα παιδιά. Είκοσι διάδρομοι για bowling σε περιμένουν μαζί με την παρέα, καθώς και café και εστιατόριο για τις λιγούρες των strike. Διαθέτει επίσης οκτώ αμερικάνικα μπιλιάρδα, καθώς και αρκετά τραπέζια για παρτίδες ping pong. Το κόστος ανέρχεται στα 4,5€ ανά άτομο για ένα παιχνίδι bowling, ενώ για μπιλιάρδο υπολόγισε 8€ ανά ώρα.

Royal Bowling
Τεύθιδος 7, Περιστέρι, τηλ: 21 0578 5900

Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο για μικρούς και μεγάλους στο Περιστέρι το «βασιλικό» αυτό μέρος σε περιμένει με 15 διαδρόμους για ατελείωτο παιχνίδι και εννέα μπιλιάρδα για να δοκιμάσεις τις επιδόσεις σου στο σπορ. Διαθέτει επίσης και πίστα roller skating, ηλεκτρονικά παιχνίδια και αρκετές επιλογές επιτραπέζιων για να παίξεις με την παρέα. Καφεδάκια, σνακ και ποτά είναι επίσης διαθέσιμα ενώ οι τιμές ανέρχονται στα 3€ ανά άτομο ανά παιχνίδι bowling τις καθημερινές και 4€ τα ΣΚ, ενώ το μπιλιάρδο κοστίζει 7€ ανά ώρα παιχνιδιού. Τα Σαββατοκύριακα αν παίξεις τρία παιχνίδια bowling το τρίτο είναι στη μισή τιμή. Θα το βρεις ανοιχτό καθημερινά από τις 14.00 μέχρι τις 2.00.

Sporting Gema Fun
Πατησίων 382, τηλ: 21 0223 0056

Σταθερή αξία για διασκέδαση στα Πατήσια, το Gema διαθέτει δύο ορόφους για bowling με 14 διαδρόμους, ενώ στο χώρο θα βρεις επίσης 18 μπιλιάρδα (Γαλλικό και Αμερικάνικο), πολλών ειδών ηλεκτρονικά παιχνίδια, καθώς και internet cafe για να θυμηθείς τι εστί Counter Strike. Θα το βρεις ανοιχτό καθημερινά από τις 16.00 και ΣΚ από τις 10.00 μέχρι τις 2.00. Το κόστος για bowling είναι 3,5€ ανά παιχνίδι ανά άτομο τις καθημερινές και 4€ τα ΣΚ, ενώ για παρτίδες μπιλιάρδου υπολόγισε 6€ και 7€ ανά ώρα αντίστοιχα. Για bowling οι τιμές είναι καλύτερες αν παίξετε τρία παιχνίδια.

Village Fun & Bowling
The Mall Athens, Μαρούσι, τηλ: 21 0610 4155

Στον 3ο όροφο του The Mall Athens, σε περιμένουν 14 διάδρομοι bowling με σύγχρονο σύστημα καταμέτρησης πόντων, τραπέζια μπιλιάρδου και video games για αλλαγή. Κλασική αξία για να συνδυάσεις ταινία και παιχνίδι, το Village Fun & Bowling διαθέτει και αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές: 25€ ο διάδρομος από τις 23:00 έως 01:30 ανεξαρτήτως παιχνιδιών για  Δευτέρα –Παρασκευή και ατομική προσφορά, τα 3 παιχνίδια 8€ καθημερινά και 12€ τα Σαββατοκύριακα και αργίες. Το μπιλιάρδο κοστίζει 8€ ανά ώρα. Θα το βρεις ανοιχτό από τις 10.00 μέχρι τη 1.30.

Blanos Bowling
Λεωφόρος Ποσειδώνος 81 &, Δούσμανη 3, Γλυφάδα, τηλ: 21 0894 6874

Διαθέτει δεκαοκτώ Black Light διαδρόμους τελευταίας τεχνολογίας, μία κλειστή αίθουσα Disco Roller για roller skating 300 τ.μ. με 80’s feeling, οκτώ αμερικάνικα μπιλιάρδα, πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια που συνεχώς ανανεώνονται και το απαραίτητο καφέ για ροφήματα και σνακ. Το κόστος για το bowling τις καθημερινές ανέρχεται στα 3,5€ ανά άτομο ανά παιχνίδι και τα Παρασκευοσαββατοκύριακα 4,5€. Θα το βρεις ανοιχτό καθημερινά από τις 17.00 μέχρι τις 12.00.

Strike Bowling
Λεωφ. Αθηνών 336, Χαϊδάρι, τηλ: 21 0532 3306

Οι λάτρεις του σπορ στο Χαϊδάρι και τις γύρω περιοχές κάνουν… strike στο όνομά του και όχι άδικα. Προσφέρει άφθονες ώρες διασκέδασης με δεκαέξι διαδρόμους bowling, αλλά και ξεχωριστό χώρο για μπιλιάρδο (7 Αμερικάνικα και τα 2 Γαλλικά), ηλεκτρονικά παιχνίδια και 2 ping pong. Εννοείται έχει και καφέ για σνακ και μπυρόνια. Τα Σαββατοκύριακα η τιμή παιχνιδιού ανά άτομο για bowling είναι στα 3,5€, και τις καθημερινές στα 3€.  Τις Παρασκευές η τιμή του παιχνιδιού ανά άτομο ανέρχεται στα 1,5€ ανά παιχνίδι. Αν είσαι φοιτητής και μας διαβάζεις, τότε από Δευτέρα έως Παρασκευή το κόστος είναι 2€ ανά άτομο ανά παιχνίδι. Το μπιλιάρδο είναι στα 7€ η ώρα.

Νικόλας Γεωργιακώδης





Πηγή

Μάθε πρώτος όλα τα νέα

Γράψου στο newsletter μας και ενημερώσουμε πρώτος για τα νέα του χώρου.