Πρώτοι Διαδικτυακοί Αγώνες Επίδειξης Bowling Special Olympics – “SΤRΙΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ”

Πρώτοι Διαδικτυακοί Αγώνες Επίδειξης Bowling Special Olympics – “SΤRΙΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ”

03/07/2020 0 By GAM

[ad_1]

Μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος το οποίο υλοποιείται με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNF) τα SpecialOlympicsHellas στέκονται με δύναμη και αποφασιστικότητα πάντα κοντά στους αθλητές τους. Στοχεύοντας στην εύρεση λύσεων για να κρατούν την κοινότητα των αθλητών τους ενωμένη, αξιοποιούν την τεχνολογία, δίνουν επιλογές, δημιουργούν διεξόδους και διοργανώνουν τους πρώτους «Διαδικτυακούς Αγώνες Επίδειξης Bowling» 

Την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα11:00, σε τρεις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κω, την Κάλυμνο και τη Ρόδο, θα διεξαχθούν ταυτόχρονα αγώνες Bowlingοι οποίοι θα μεταδοθούν διαδικτυακά από τη σελίδα των SpecialOlympicsHellas στο Facebook και το κανάλι στο YouTube.Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές με νοητική αναπηρία από το Προπονητικό Πρόγραμμα SpecialOlympics Κως και τις τοπικές ομάδες SpecialOlympics Καλύμνου και Ρόδου.

Οι πρώτοι Διαδικτυακοί Αγώνες Επίδειξης Bowling “Strikeστον Κορονοϊό»διοργανώνονται με τη συνεργασία τουΠροπονητικόυμας ΠρόγραμματοςSpecialOlympicsΚως και τουΣβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου ΚΩ.

Ο Πρόεδρος των SpecialOlympicsHellasκ. Διονύσιος Κοδέλλας που θα βρεθεί κοντά στους αθλητές μας στη Κω δηλώνει σχετικά: «Εν μέσω του κορονοϊού οι αθλητές μας υποχρεώθηκαν να απέχουν από τις αγαπημένες τους αθλητικές δραστηριότητες. Από τη πλευρά μας ακολουθήσαμε πιστά, ως οφείλαμε, τους περιορισμούς αλλά ταυτόχρονα προβήκαμε στο σχεδιασμό λύσεων που θα τους έφερναν κοντά παρά τις δυσκολίες. Συνεχίζουμε ακούραστα το έργο μας έχοντας ως προτεραιότητά μας τη δική τους πολύτιμη και δημιουργική καθημερινότητα».

[ad_2]

Πηγή