Το Mario Golf: Super Rush σταματά το σερί του Ratchet & Clank στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Mario Golf: Super Rush σταματά το σερί του Ratchet & Clank στο Ηνωμένο Βασίλειο

28/06/2021 0 By GAM

[ad_1]

Η κυριαρχία της Nintendo στα βρετανικά retail charts συνεχίζεται, αφού ο νέος αθλητικός Mario τίτλος κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.

Ο λόγος γίνεται για το Mario Golf: Super Rush, το οποίο έριξε το Ratchet & Clank: Rift Apart από την πρώτη στην τρίτη θέση, με 78% πτώση στις πωλήσεις του. Ο τίτλος της Nintendo είχε ένα απλά ικανοποιητικό ντεμπούτο σε σύγκριση με άλλες κυκλοφορίες του Switch, ωστόσο σπάνια κάποιος αθλητικός Mario τίτλος σημειώνει τεράστιο ντεμπούτο. Σε σύγκριση με το Mario Tennis Aces, το Mario Golf: Super Rush κατάφερε να πουλήσει 17.5% περισσότερα retail αντίτυπα στη launch εβδομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη δεκάδα των UK Retail Charts συναντάμε άλλους δύο Mario τίτλους, το Mario Kart 8: Deluxe στην τέταρτη θέση και το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury στη δέκατη. Συνολικά, τα έξι παιχνίδια της πρώτης δεκάδας είναι κυκλοφορίες του Nintendo Switch.

Στη δεύτερη θέση των charts συναντάμε το FIFA 21. Ο αθλητικός τίτλος της EA είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 10% από εβδομάδα σε εβδομάδα, με το Euro 2020 να παίζει σίγουρο το ρόλο του. Συνεχίζοντας με τους αθλητικούς τίτλους, στην ενδέκατη θέση συναντάμε το επίσημο παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2020.

Όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες, το Scarlet Nexus της Bandai Namco έκανε το ντεμπούτο του στην όγδοη θέση των charts, με το 58% των πωλήσεών του να αφορούν την PS5 έκδοση, το 21% την PS4 έκδοση και το 20% την έκδοση των Xbox κονσολών.

Ακολουθεί η λίστα με τις δέκα κυκλοφορίες που σημείωσαν τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουνίου.

  1. Mario Golf: Super Rush
  2. FIFA 21
  3. Ratchet & Clank: Rift Apart
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Assassin’s Creed: Valhalla
  7. Minecraft (Switch)
  8. Scarlet Nexus
  9. Ring Fit Adventure
  10. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

[ad_2]

Πηγή