Υπόθεση Postle: O Justin Kuraitis σπάει τη σιωπή του


Πριν μερικές ημέρας γράψαμε ότι η υπόθεση απάτης του Mike Postle οδεύει προς την ολοκλήρωσή της αφού οι περισσότερο από τους παίκτες που είχαν καταθέσει μήνυση εναντίον του Mike Postle και του καζίνο Stones, έφτασαν σε συμφωνία για διευθέτηση εκτός δικαστηρίου.

Η υπόθεση όμως έχει και συνέχεια, αφού ο Tournament Director του Stones Gambling Hall, Justin Kuraitis (φωτ. δεξιά), έσπασε τη σιωπή του χθες το βράδυ στο Twitter και το έκανε με αρκετά προκλητικό τρόπο:

Ο Kuraitis μίλησε με αρνητικά λόγια για την κοινότητα του πόκερ και υπερασπίστηκε τον Mike Postle, αναφέροντας ότι τα στοιχεία εναντίον του είχαν επιλεχτεί προσεκτικά και σκόπιμα για να μην αντιπροσωπεύουν την αλήθεια.

Καταφέρθηκε εναντίων του Joe Ingram και της Veronica Brill (ο Brill είναι μία από τους λίγους ενάγοντες που δεν συμβιβάστηκε σε αυτή την υπόθεση).

Η κοινότητα του πόκερ είναι προφανές ότι δεν συμφωνεί σε πολλά από αυτά που γράφει ο Kuraitis και οι παίκτες εξακολουθούν να πιστεύουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ότι ο Mike Poste έκλεψε στα ζωντανά παιχνίδια στο Stones Gambling Hall, είτε ο Κουραΐτης συμμετείχε είτε όχι.

Ακολουθούν οι απαντήσεις των Doug Polk και Daniel Negreanu.

Μάθε πρώτος όλα τα νέα

Γράψου στο newsletter μας και ενημερώσουμε πρώτος για τα νέα του χώρου.