Ανάρτηση των τελικών προδιαγραφών α) των μοντέλων δεδομένων προς αποθήκευση στα συστήματα SAFE των Κατόχων Άδειας και β) του περιεχομένου των αναφορών στο περιβάλλον απομακρυσμένης πρόσβασης της ΕΕΕΠ στα ΚΠΣ των Κατόχων Άδειας
Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων ανακοινώνει την ανάρτηση των τελικών προδιαγραφών:
α) των μοντέλων δεδομένων προς αποθήκευση στα συστήματα SAFE των Κατόχων Άδειας και
β) του περιεχομένου των αναφορών στο περιβάλλον απομακρυσμένης πρόσβασης της Ε.Ε.Ε.Π. στα ΚΠΣ των Κατόχων Άδειας,

σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Παιγνίων Τεχνικών Προδιαγραφών (ΤΕΠ) Διοργάνωσης και Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω Διαδικτύου [79841 ΕΞ 2020/24.07.2020 (B’ 3266)].

Οι προδιαγραφές των μοντέλων δεδομένων και των αναφορών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Αρχής στη διεύθυνση: https://www.gamingcommission.gov.gr/index.php/dataexchange

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επί των ανωτέρω μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Τεχνολογικών Υποδομών, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο +30 211 107 5050.

Η ΕΕΕΠ ευχαριστεί όλους εκείνους που συνέβαλαν με τη γνώμη τους και τα σχόλιά τους στη διαμόρφωση της τελικής έκδοσης των προδιαγραφών.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Πηγή

Μάθε πρώτος όλα τα νέα

Γράψου στο newsletter μας και ενημερώσουμε πρώτος για τα νέα του χώρου.