Το Summer Game Fest του Geoff Keighley επιστρέφει με ένα μεγάλο σόου στις 10 Ιουνίου

Το Summer Game Fest του Geoff Keighley επιστρέφει με ένα μεγάλο σόου στις 10 Ιουνίου

20/05/2021 0 By GAM

[ad_1]

Μπορεί φέτος να επιστρέφει ψηφιακά η E3 2021, ωστόσο αυτό δε φαίνεται πως πτοεί τον Geoff Keighley, ο οποίος διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το Summer Game Fest. Συγκεκριμένα, το gaming φεστιβάλ θα καλύψει ξανά όλο το καλοκαίρι και πολυάριθμα events, ξεκινώντας με το “ Kick Off Live!”.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Kick Off Live! θα μεταδοθεί ζωντανά την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση θα είναι ένα φαντασμαγορικό σόου με ζωντανή μουσική από τους Weezer και άλλες εκπλήξεις.

Όσον αφορά τις εταιρίες που θα συμμετέχουν γενικά στο καλοκαιρινό event, μεταξύ άλλων το παρών δηλώνουν οι 2K, Activision, Amazon Games, Annapurna Interactive, Blizzard Entertainment, Capcom, Devolver Digital, Electronic Arts, Epic Games, Gearbox, Koch Media, Bandai Namco, Riot Games, SEGA, Sony PlayStation, Square Enix, Steam, Ubisoft, Warner Bros. Games, Xbox κ.α.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο που συνόδευσε την επίσημη ανακοίνωση, ενώ ακόμη περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούνε στο μέλλον.

[ad_2]

Πηγή