Αλλαγή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΕΕΕΠ

Αλλαγή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΕΕΕΠ

05/07/2023 0 By GAM

[ad_1]



Σας ενημερώνουμε ότι oι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΕΕΕΠ άλλαξαν. Οι νέες διευθύνσεις έχουν την κατάληξη @hgc.gov.gr. Παρακαλούμε στο εξής η επικοινωνία με στελέχη της ΕΕΕΠ να γίνεται μέσω των νέων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για παράδειγμα αντί να στείλετε το μήνυμα σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα πρέπει να το στέλνετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το ίδιο ισχύει για όλους τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των στελεχών της ΕΕΕΠ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 211 1075059 (κ. Αυλωνίτης – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), 211 1075289 (κ. Ράντζος – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και 211 1075051 (κ. Ομορφόπουλος – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).



[ad_2]

Πηγή