Ανοίγουν γυμναστήρια και παιδότοποι: “Γενναίες” επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Ανοίγουν γυμναστήρια και παιδότοποι: “Γενναίες” επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

12/05/2021 0 By GAM

[ad_1]

Η εταιρεία Brain στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των χώρων αυτών, αναλαμβάνει τη σύνταξη και την υποβολή φακέλου για τη σχετική επιδότηση. Για την άμεση εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2421313990 και 2421313967 και στη διεύθυνση Κ. Καρτάλη 1, 4ος όροφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό την επόμενη βδομάδα, Πέμπτη 20 Μαΐου, τα γυμναστήρια και οι παιδότοποι να ανεβάσουν τα ρολά τους, με την επιτροπή των ειδικών να είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα δώσει το “πράσινο” φως.
Επιπλέον, θα υπάρξει επιδότηση ανάλογη με αυτή που ακολουθήθηκε στην εστίαση. Το κεφάλαιο, θα έχει τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης και θα είναι κλιμακούμενο, καθώς θα εξαρτάται από το συνολικό μισθολογικό κόστος της επιχείρησης. Η διαδικασία αξιολόγησης θα είναι συγκριτική βάσει αντικειμενικού κριτηρίου μείωσης του κύκλου εργασιών κατά το έτος 2020 σε σχέση με το 2019.
Χαρακτηριστικά το υπουργείο Ανάπτυξης αναφέρει ότι η επιδότηση θα καλύψει με τη μορφή ενίσχυσης λειτουργικών δαπανών (στις οποίες περιλαμβάνεται και το κόστος απασχόλησης), μέρος του απολεσθέντος κύκλου εργασιών καθώς και θα δώσει ένα κίνητρο για τη διατήρηση της απασχόλησης, μόλις οι δραστηριότητες αυτές θα εκκινήσουν εκ νέου.

[ad_2]

Πηγή