Γιατρός ανάμεσα στους 20 καλεσμένους στο παιδικό πάρτι

Γιατρός ανάμεσα στους 20 καλεσμένους στο παιδικό πάρτι

24/02/2021 0 By GAM

[ad_1]

Γιατρός ανάμεσα στους 20 καλεσμένους στο παιδικό πάρτι

Πάρτι γενεθλίων στο οποίο παρευρίσκονταν περίπου 20 άτομα, διοργάνωσαν χθες το απόγευμα Ρώσοι μόνιμοι κάτοικοι στη Λεμεσό. 

Το πάρτι αφορούσε παιδικά γενέθλια ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του philenews ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και γιατρός, ο οποίος έλαβε και αυτός εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Αστυνομίας που είναι επιφορτισμένα με την τήρηση των προνοιών του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, έλαβαν πληροφορία για το εν λόγω πάρτι και χθες γύρω στις 19:30 έκαναν έφοδο στο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Αστυνομικού Σταθμού της Γερμασόγειας

Εκεί εντόπισαν συνολικά 20 άτομα, 14 ενήλικες και 6 παιδιά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το πάρτι διοργανώθηκε σε δύο χώρους του εστιατορίου. Στο ένα τραπέζι κάποιοι είχαν σβήσει την τούρτα ενώ στο άλλο, έτρωγαν.

Τα 13 πρόσωπα καταγγέλθηκαν με εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ έκαστος ενώ στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Να σημειωθεί πως στη Λεμεσό επικρατεί έντονη ανησυχία καθώς φαίνεται και από τις καταγγελίες της Αστυνομίας ότι δεν τηρούνται τα μέτρα. Συγκεκριμένα χθες πραγματοποιήθηκαν 1.634 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 52 πολίτες και το παραπάνω εστιατορίου. 

[ad_2]

Πηγή