Ειδήσεις διασκέδασης για κέρματα |  Η εταιρική σχέση Hownd παρέχει βοήθεια στις ΣΔΙΤ

Ειδήσεις διασκέδασης για κέρματα | Η εταιρική σχέση Hownd παρέχει βοήθεια στις ΣΔΙΤ

28/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Η Hownd, η πλατφόρμα δημιουργίας κυκλοφορίας ποδιών, συνεργάστηκε με τους Elev8 Advisors και Business Warrior για να παρέχει έναν εξορθολογισμένο τρόπο στους εμπόρους να αποκτήσουν τα κεφάλαιά τους στο Πρόγραμμα Προστασίας Paycheck στις ΗΠΑ.



hownd

Η συνεργασία στοχεύει να επικεντρωθεί στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δεν έχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης και κινδυνεύουν να μην λάβουν τα κεφάλαια τόνωσης, ο δεύτερος γύρος αυτών που πέρασε από το Κογκρέσο, λόγω του ότι οι τράπεζες έδωσαν προτεραιότητα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και στους δικούς τους πελάτες.

“Είμαστε άμεσα ευθυγραμμισμένοι με τους συνεργάτες μας Business Warrior και Elev8 Advisors σχετικά με την ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι μικρές επιχειρήσεις θα λάβουν τα δάνεια που δικαιούνται και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε”, δήλωσε ο Brandon Willey, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Hownd. «Για να συμπληρώσουμε την εύκολη διαδικασία υποβολής αιτήσεων ΣΔΙΤ, έχουμε επίσης ευθυγραμμιστεί με το Business Warrior για να προσφέρουμε επιπλέον αξία σε εμπόρους που χρησιμοποιούν τη διαδικασία υποβολής αίτησης, παραιτώντας τις πρώτες 90 ημέρες των τυπικών προμηθειών μηδενικού κινδύνου από το Hownd έως και $ 100 για ειδικοί έμποροι από τούβλα και κονιάματα. “

Ο Τζόναθαν Μπρουκς, πρόεδρος του Business Warrior, δήλωσε: «Το Business Warrior αγωνίζεται για τις μικρές επιχειρήσεις ως βασική μας αξία και πολλές επιχειρήσεις και οι υπάλληλοί τους θα μείνουν εκτός PPP αν δεν ενεργήσουμε για να τους προσφέρουμε έναν εύκολο και απλό τρόπο για να πάρουν τα χρήματα που τους αξίζουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τους Hownd και Elev8 για να διευκολύνουμε αυτήν τη διαδικασία.

«Εκτός από την παραίτηση του Hownd για τα τέλη Pay-Per-Visit έως και 100 $, το Business Warrior παραιτείται επίσης από $ 300 για τέλη για το σύνολο των υπηρεσιών Growth Score που βοηθούν τις επιχειρήσεις να εκτιμήσουν και να βελτιώσουν την παρουσία, τη φήμη και την ικανότητά τους να προσελκύουν στο διαδίκτυο οι πελάτες.”

[ad_2]

Πηγή