Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα |  Βιομηχανικό πρότυπο τραμπολίνο στο δρόμο

Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα | Βιομηχανικό πρότυπο τραμπολίνο στο δρόμο

29/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Ένα διεθνές πρότυπο για την εμπορική βιομηχανία τραμπολίνο παραμένει ένα συνεχές έργο για το IATP.



iatp

Η Διεθνής Ένωση Πάρκων Τραμπολίνο δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι το έργο για τη σύνταξη ενός νέου προτύπου ISO και CEN για τη βιομηχανία ξεκίνησε το 2018 και μόλις δημοσιευτεί, θα εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο.

«Το έργο υπέστη ορισμένες καθυστερήσεις λόγω της τρέχουσας πανδημίας και οι φορείς εκμετάλλευσης δυσκολεύτηκαν συχνά να αφιερώσουν χρόνο σε αυτό καθώς οι επιχειρηματικές ανάγκες έχουν προτεραιότητα.»

Ο σύλλογος είπε: «Έχουμε εργαστεί σκληρά σε αυτό το δύσκολο έργο για να διασφαλίσουμε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης και οι κατασκευαστές εκπροσωπούνται δίκαια και ότι το προκύπτον πρότυπο είναι ένα πρότυπο που υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του κλάδου και τη μελλοντική καινοτομία, ενώ προωθεί την ασφαλή πρακτική. Έχουμε διευκολύνει και χρηματοδοτήσει τις συνεισφορές πολλών εμπειρογνωμόνων από όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουμε ότι η επιτροπή έχει πρόσβαση στην πιο ενημερωμένη και εκτεταμένη βάση γνώσεων από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κλάδου και αμφισβητήσαμε με επιτυχία ανακριβείς, καταστροφικές και προκαταρκτικές ιδέες σχετικά με το βιομηχανία.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης και κατασκευαστές από όλο τον κόσμο που συνεχίζουν να συνεισφέρουν στο έργο και έχουν εμπλακεί με αυτήν τη διαδικασία μέσω των εθνικών τους οργανισμών τυποποίησης. Κατανοούμε πόσο δύσκολο είναι να δεσμεύσουμε το χρόνο και τους πόρους σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τις επιχειρήσεις και το IATP θα συνεχίσει να εργάζεται για την προστασία των παγκόσμιων συμφερόντων των μελών μας ».

[ad_2]

Πηγή