Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα |  Η φιλοξενία στο Ηνωμένο Βασίλειο χάνει 200 ​​εκατομμύρια λίρες την ημέρα

Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα | Η φιλοξενία στο Ηνωμένο Βασίλειο χάνει 200 ​​εκατομμύρια λίρες την ημέρα

29/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Περίπου 200 εκατομμύρια λίρες την ημέρα αποστραγγίζονται από τις παμπ και τα εστιατόρια του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς οι πωλήσεις φιλοξενίας μειώθηκαν κατά το ήμισυ.



μεγάλο

Οι προνομιακές τοποθεσίες για AWP και άλλα μηχανήματα στις παμπ της Βρετανίας υποφέρουν καθώς συνεχίζεται το κλείδωμα. Οι πωλήσεις φιλοξενίας μειώθηκαν από 133 δισεκατομμύρια £ το 2019 σε λιγότερο από 62 δισεκατομμύρια £ το 2020, αναφέρει το Ηνωμένο Βασίλειο Hospitality and CGS Quarterly Tracker. Αντιπροσώπευε 8 εκατομμύρια £ ανά ώρα σε χαμένες πωλήσεις.

Δεν υπάρχουν παρόμοια δεδομένα για τη FEC και τη βιομηχανία arcades, αλλά σίγουρα δεν θα τα πήγαινε καλύτερα από τις παμπ και τα εστιατόρια, καθώς το κλείδωμα επηρέασε όλα εξίσου.

Οι αυστηροί κυβερνητικοί κανόνες, όπως οι περιορισμένες ώρες και οι κοινωνικές αποστάσεις, η απαγόρευση σερβιρίσματος αλκοόλ χωρίς φαγητό και άλλοι περιορισμοί στο εμπόριο και την κοινωνικοποίηση έπαιξαν όλεθρο με τη βιομηχανία. Αναφέρεται ότι 6.000 αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις έκλεισαν μόνιμα τις πόρτες τους το 2020, τριπλασιάζοντας τον αριθμό των κλεισίματος για το προηγούμενο έτος.

[ad_2]

Πηγή