Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα |  Χωρίς ανακούφιση για την οικογενειακή ψυχαγωγία στη Μέση Ανατολή

Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα | Χωρίς ανακούφιση για την οικογενειακή ψυχαγωγία στη Μέση Ανατολή

29/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Αρκετοί κορυφαίοι προορισμοί στη Μέση Ανατολή για τον τουρισμό και την οικογενειακή ψυχαγωγία κλείνουν μπροστά στις αυξανόμενες μολύνσεις από ιούς.



αν

Το Κουβέιτ επρόκειτο να ανοίξει εκ νέου την επιχείρησή του FEC, μαζί με άλλους χώρους φιλοξενίας, χθες, αλλά ανέβαλε την προγραμματισμένη Φάση Πέντε της στρατηγικής επανέναρξης του ανοίγματος “μέχρι νεωτέρας.”

Το Κέντρο Κυβερνητικής Επικοινωνίας του Κουβέιτ ανακοίνωσε την κατάργηση των σχεδίων για την επαναφορά της κοινότητας στα φυσιολογικά επίπεδα καθώς τα ποσοστά της πανδημικής μόλυνσης έχουν αυξηθεί.

Στο Μπαχρέιν, η τουριστική βιομηχανία υπέστη εκτιμώμενο αντίκτυπο 1 δισ. Δισ. Ευρώ (2,1 δισ. Ευρώ) από το Covid-19 και τους περιορισμούς που τέθηκαν σε εφαρμογή για τον περιορισμό του. Όλη η φιλοξενία είναι πλέον κλειστή στη χώρα και έχει χάσει 29.000 τουρίστες την ημέρα, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Zayed Alzayani.

Είπε ότι το τουριστικό εμπόριο σε όλο τον κόσμο είχε χάσει 460 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, το οποίο είναι πέντε φορές τις απώλειες που προκλήθηκαν από την οικονομική κρίση του 2009.

Ομάν, ένας αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός, έκλεισε τα σύνορά του μέχρι την 1η Φεβρουαρίου για να προσπαθήσει να σταματήσει την εξάπλωση του ιού.

[ad_2]

Πηγή