Ειδήσεις ψυχαγωγικά παιχνίδια  με κέρμα|  Παρέχει το παιχνίδι King Kong VR

Ειδήσεις ψυχαγωγικά παιχνίδια με κέρμα| Παρέχει το παιχνίδι King Kong VR

02/02/2021 0 By GAM

[ad_1]

Το πρώτο παιχνίδι VR από το Raw Thrills είναι τώρα στο διανομέα BANDAI NAMCO Amusements Europe.

Η πρώτη παραγωγή του King Kong του Skull Island έχει ήδη εξαντληθεί, αναφέρει η BNAE, αλλά οι πρώτες μονάδες παραδίδονται τώρα σε πελάτες που έκαναν έγκαιρες παραγγελίες.

Το παιχνίδι αναμένεται ευρέως να κυριαρχήσει στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας για κάποιο χρονικό διάστημα, αφού οι δοκιμές στον ιστότοπο – παρά την πανδημία – έδειξαν στοιχεία υψηλού εισοδήματος.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού αναφέρθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής IAAPA του 2019 στο Ορλάντο με βιντεοσκοπημένα βίντεο στο περίπτερο του BNAE.

Ο διανομέας της Μέσης Ανατολής Nabil Kassim της Warehouse of Games στο Ντουμπάι σχολίασε: «Από τη στιγμή που είδαμε την προεπισκόπηση του προϊόντος στο IAAPA 2019, ξέραμε ότι εξετάζουμε τι πρόκειται να γίνει σύντομα βασικός τίτλος στην παγκόσμια αγορά λόγω με την ισχυρή άδεια και το χρυσό πρότυπο του κατασκευαστή και του κατασκευαστή Raw Thrills. Συνεχίσαμε για να δείξουμε το προϊόν βίντεο σε βασικούς πελάτες, σε απάντηση στο οποίο το Magic Planet (ομάδα Majid Al Futtaim) είχε την προοπτική να παραγγείλει το προϊόν αμέσως για ορισμένες από τις τοποθεσίες του σε ολόκληρη την περιοχή. Είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι οι πρώτες μονάδες έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής και είναι τώρα στο νερό σύντομα για εγκατάσταση και σε δράση. ”

Η επόμενη παραγωγή του παιχνιδιού πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία VR από την HP και έχει μια ιστορία με θέμα τρία κεφάλαια, η πρόοδος στην οποία εξαρτάται από τις αντιδράσεις του παίκτη κατά τη διάρκεια των αρχικών γεγονότων αργής κίνησης για να προσδιορίσει την πρόοδο.

Η παγκόσμια έκκληση του King Kong ενισχύεται για το παιχνίδι με την κυκλοφορία της νέας ταινίας Godzilla vs King Kong φέτος.

[ad_2]

Πηγή