Η Bandai Namco δίνει λύσεις για το Ace Combat 7: Skies Unknown

Η Bandai Namco δίνει λύσεις για το Ace Combat 7: Skies Unknown

03/02/2019 0 By GAM

[ad_1]

To Ace Combat 7: Skies Unknown κυκλοφόρησε πριν μόλις δύο βδομάδες με αρκετά μικροπροβλήματα, έτσι η Bandai Namco αποφάσισε να τα λύσει.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι το παιχνίδι δουλεύει αρκετά καλά. Τα μικροπροβλήματα στα οποία αναφερόμαστε σχετίζονται με την έλλειψη 4Κ support αλλά και υποστήριξης διαστάσεων 21:9 και συσκευών HOTAS (Hands on Throttle and Stick) με εξαίρεση μερικά Thrustmaster μοντέλα.

Οι developers λοιπόν απάντησαν ότι έχουν επίγνωση των συγκεκριμένων προβλημάτων και προσέφεραν μερικές λύσεις στο subreddit του παιχνιδιού. Είπαν λοιπόν, σύμφωνα με το pcgamer, πως σε ό,τι αφορά το 4Κ είναι πρόβλημα των Windows. Σε περίπτωση που έχετε ρυθμίσει την ανάλυση σε οτιδήποτε εκτός από 4Κ ή δεν μπορούν να τρέξουν σε 4Κ τότε ούτε και το παιχνίδι μπορεί.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους fans για τη συνεχή υποστήριξη αλλά και το πάθος τους για το franchise.”, είπε η Bandai Namco. “Προσκαλούμε όλους τους PC players οι οποίοι έχουν ερωτήσεις σχετικά με τα flight stick compatibility, flight stick drivers, και resolution settings να επισκεφθούν τη σελίδα μας στο Steam.”

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

[ad_2]

Πηγή