Η E3 2021 θα γίνει ψηφιακά και ξεκινάει στις 12 Ιουνίου

Η E3 2021 θα γίνει ψηφιακά και ξεκινάει στις 12 Ιουνίου

12/04/2021 0 By GAM

[ad_1]

(Εικόνα: ESA)

Ο κόσμος δεν είναι ακόμη έτοιμος για δια ζώσης εκθέσεις παιχνιδιών και για δεκάδες χιλιάδες άτομα να συναντιούνται από κοντά, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η E3 2021 θα είναι ένα πλήρως ψηφιακό event το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι και θα είναι προσβάσιμο από όλους, δωρεάν.

Η Entertainment Software Association (ESA) επιβεβαίωσε ότι η E3 2021 θα διαρκέσει τρεις μέρες, από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου. Φέτος στην έκθεση θα παρευρεθούν αρκετοί από τους μεγαλύτερους εκδότες και προγραμματιστές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games, και Koch Media. Από τη λίστα λείπουν μερικά μεγάλα ονόματα όπως η Activision Blizzard, η Bandai Namco, η EA, η Sega, η Sony, και η Square Enix. Ωστόσο, υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη για να δηλώσουν ότι θα παρευρεθούν στην E3.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ESA, Stanley Pierre-Louis, δήλωσε: “Για πάνω από δύο δεκαετίες η E3 αποτελεί την κορυφαία έκθεση παρουσίασης των καλύτερων προϊόντων που προσφέρει η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, ενώ ταυτόχρονα ενώνει τον κόσμο μέσω των παιχνιδιών. Φέτος, εξελίσσουμε την E3 σε μία εκδήλωση η οποία είναι προσβάσιμη από όλους, καθώς προσπαθούμε να αναπτύξουμε τον ενθουσιασμό των οπαδών μέσω μεγάλων αποκαλύψεων και ευκαιριών που θα κάνουν αυτή την εκδήλωση το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια”.

Η ESA προσπαθεί ξεκάθαρα να επικεντρωθεί στα θετικά μιας πλήρως ψηφιακής εκδήλωσης, επισημαίνοντας ότι “περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ θα μπορούν να συμμετάσχουν”. Πολλοί προγραμματιστές αναμένεται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα νεότερα παιχνίδια τους, κάτι που σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουμε πλήθος πληροφοριών από στούντιο παιχνιδιών (ελπίζουμε μέσω αξιόπιστων συνδέσεων στο internet), καθώς και μερικές προ-εγγεγραμμένες παρουσιάσεις ώστε να αποφευχθούν οι τεχνικές αναποδιές που συνήθως συμβαίνουν στις ζωντανές μεταδόσεις. Όλα αυτά θα μπορούμε να τα απολαύσουμε από την άνεση και την ασφάλεια του καθιστικού ή του γραφείου μας, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουμε την con flu – γρίπη των συνεδρίων και εκθέσεων – φέτος.

[ad_2]

Πηγή