Η Nexon επένδυσε 874 εκατομμύρια δολάρια σε Hasbro, Bandai Namco, Konami και Sega Sammy

Η Nexon επένδυσε 874 εκατομμύρια δολάρια σε Hasbro, Bandai Namco, Konami και Sega Sammy

03/04/2021 0 By GAM

[ad_1]

Αυτό “Ευνοϊκή επένδυση“Τα 874 εκατομμύρια δολάρια δεν αποτελούν μέρος της επιθυμίας να πάρουν τον έλεγχο αυτών των εταιρειών ή ακόμη και να επηρεάσουν τη στρατηγική τους. Για τη Nexon, είναι θέμα συμμετοχής στην ανάπτυξη των εταιρειών που εξακολουθεί να εκτιμά στην αγορά. για τη διατήρηση ισχυρών και μόνιμων αδειών.

Αυτές οι επενδύσεις αντικατοπτρίζουν τον σεβασμό μας για ομάδες που έχουν δημιουργήσει και αναπτύξει παγκόσμιες άδειες για τα χρόνια και τις δεκαετίες. Αυτές οι επενδύσεις αντιπροσωπεύουν μια καλή χρήση των μετρητών μας σε περιβάλλον χαμηλού επιτοκίου και είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τα πρώτα αποτελέσματα.“, ένα Σχολίασε Owen Mahoney, Διευθύνων Σύμβουλος της Nexon. Ο τελευταίος διαβεβαιώνει ότι δεν έχει πραγματοποιήσει αυτές τις επενδύσεις με σκοπό την υπογραφή, αλλά λέει στον εαυτό του “Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες είναι ικανοποιημένες με την επικοινωνία που έχουν δημιουργήσει“Και έχει ήδη επιτύχει απόδοση επένδυσης ύψους 279 εκατομμυρίων δολαρίων.

Owen Mahoney, PDG de Nexon

Υποστηρίζεται από την άδειά του MapleStory, Μπουντρούμι και μαχητής Και Καρτ ποστάλ Στο σημείο της ενσωμάτωσης του κύριου χρηματιστηρίου της Nexon Tokyo Stock Exchange Nikkei 225 με κύκλο εργασιών έως 18% έως 293 δισεκατομμύρια γιεν (2,6 δισεκατομμύρια δολάρια), βγαίνει από ένα πολύ μεγάλο έτος έως το 2020. Η Nexon επιτυγχάνει την πλειονότητα των πωλήσεών της στην αγορά υπολογιστών, αλλά η Mobile παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, έτσι όπως και η επερχόμενη κυκλοφορία ενός τίτλου Κινητό μπουντρούμι και μαχητής Το οποίο έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο περισσότερων από 60 εκατομμυρίων προκαταχωρήσεων στην Κίνα, όπου θα κυκλοφορήσει από την Tencent. Ακόμα και για να κάνει την τρύπα της στην κονσόλα, η Nexon διαθέτει επίσης Avatar Studios, ένα σουηδικό στούντιο που ιδρύθηκε από τον Patrick Söderlund (DICE), του οποίου το πρώτο έργο AAA είδαμε τον περασμένο Νοέμβριο.


[ad_2]

Πηγή