Λούνα παρκ έκανε μήνυση στην Τέιλορ Σουίφτ

Λούνα παρκ έκανε μήνυση στην Τέιλορ Σουίφτ

05/02/2021 0 By GAM

[ad_1]

Σε δικαστικούς μπελάδες ενεπλάκη η Τέιλορ Σουίφτ καθώς λούνα παρκ κατέθεσε μήνυση, την Τρίτη (02/02), εις βάρος της λόγω του τελευταίου άλμπουμ της.

Το Evermore Park, ένα λούνα παρκ που βρίσκεται στη Γιούτα των ΗΠΑ, υπέβαλε μήνυση, την Τρίτη (02/02), εναντίον της τραγουδίστριας, Τέιλορ Σουίφτ, για παραβίαση «καταχωρισμένου εμπορικού σήματος».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το «Pitchfork», η είδηση γνωστοποιήθηκε μόλις την Πέμπτη (04/02, τοπική ώρα), και η μήνυση κατατέθηκε επειδή το τελευταίο άλμπουμ της Σουίφτ ονομάζεται «Evermore», δηλαδή όπως και το λούνα παρκ.

Ζημία εκατομμυρίων δολαρίων

Η κυκλοφορία του άλμπουμ προκάλεσε σύγχυση στους επισκέπτες, είχε αρνητικό αντίκτυπο στο SEO του πάρκου στο Google και συνεχίζει να παρεμποδίζει την πώληση εμπορευμάτων του, υποστηρίζει η διοίκηση του λούνα παρκ σε δικαστικά έγγραφα.

Έτσι, οι ιδιοκτήτες του λούνα παρκ ζητούν από τη Σουίφτ εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση, καθώς και όλα τα νομικά έξοδα.

Σουίφτ: Είναι αδιανόητο

Από την πλευρά της τραγουδίστριας, οι μάνατζέρ της αρνήθηκαν αυτές τις κατηγορίες σε επιστολή που κατατέθηκε στο δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά, οι εκπρόσωποι της Σουίφτ υποστηρίζουν:

«Είναι αδιανόητο ότι υπάρχει κίνδυνος σύγχυσης μεταξύ του λούνα παρκ και των σχετικών προϊόντων του και των σχετικών προϊόντων της Τέιλορ Σουίφτ. […] Η πώληση από το λούνα παρκ αντικειμένων όπως μικρά αυγά δράκου και κονκάρδες δεν έχει καμία σχέση με τα προϊόντα στον ιστότοπο της κυρίας Σουίφτ».

Πάντως, το άλμπουμ της Σουίφτ με τίτλο «Evermore» κυκλοφόρησε στις 11 Δεκεμβρίου 2020 και έφτασε στην πρώτη θέση των charts στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και σε πολλές άλλες χώρες.

[ad_2]

Πηγή