Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πάρκο- παιδότοπος “Passagio”

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πάρκο- παιδότοπος “Passagio”

20/05/2020 0 By GAM

[ad_1]

Επιστρέφοντας στη νέα μας κανονικότητα, το πάρκο-παιδότοπος “Passagio” που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας, επέστρεψε και πάλι για τους μικρούς μας φίλους.

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας, πραγματοποιήθηκε απολύμανση από διαπιστευμένο συνεργείο την προηγούμενη ημέρα του ανοίγματος, τόσο στο εξωτερικό μέρος του πάρκου και στα παιχνίδια που διαθέτει για τα παιδιά, όσο και στον χώρο του καφέ- εστιατορίου “Estrella”.

Ένας από τους αγαπημένους χώρους των παιδιών, στην καρδιά της πόλης και παράλληλα περιτριγυρισμένο από πράσινο, το passagio άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό του από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, περιμένοντας όλους όσοι αναζητούν μια μικρή όαση δροσιάς και παράλληλα ένα όμορφο παιχνίδι για τα παιδιά του.

Για τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του “Passagio”, ο σεβασμός στη δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα και σίγουρα η αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας προϋποθέτει συλλογική προσπάθεια, από όλους εμάς.

Με τη  θερμοκρασία να έχει ανέβει στα ύψη, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όμορφες στιγμές ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς και για όμορφες βόλτες και δραστηριότητες.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με το “Estrella” το οποίο βρίσκεται στον ίδιο χώρο προσφέροντας χορταστικά γεύματα, νόστιμα πρωινά και brunch,  καφέδες, δροσερούς χυμούς, αναψυκτικά και φυσικά πεντανόστιμα γλυκά, μπορούν να συνοδεύσουν την παραμονή σας στον χώρο.

Αυγά μαγειρεμένα με κάθε τρόπο, pancakes, το αγαπημένο μπουγατσάν, burgers, ζυμαρικά, φρέσκοι χυμοί και κοκτέιλ είναι κάποιες από τις επιλογές που σερβίρονται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Φυσικά, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε  το all-day μενού από νωρίς το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, είτε σε πακέτο, είτε σε take away μορφή, ενώ από τις 25 Μαΐου όπου και ανοίγει εκ νέου η εστίαση, θα μπορούμε και πάλι να γευόμαστε τα υπέροχα φαγητά και γλυκά στον χώρο του καταπράσινου πάρκου.

[ad_2]

Πηγή