Ο δημιουργός του «Little Nightmares» επιβεβαιώνει το τέλος της σειράς

Ο δημιουργός του «Little Nightmares» επιβεβαιώνει το τέλος της σειράς

20/02/2021 0 By GAM

[ad_1]

Το Tarsier Studios – ο δημιουργός του Little Nightmares – επιβεβαίωσε στο IGN ότι το Little Nightmares 2 είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης και εκδότης IP Bandai Namco δηλώνει ότι θέλει να κάνει περισσότερα παιχνίδια Little Nightmares.

Χθες, η μητρική εταιρεία της Tarsier, Embracer, ανακοίνωσε ότι ο developer θα επικεντρωθεί τώρα σε νέα IP, οδηγώντας σε εικασίες σχετικά με το μέλλον τoy Little Nightmares. Μιλώντας στο IGN σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tarsier, Andreas Johnsson, κατέστησε σαφές ότι η κίνηση αυτή σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα κάνει πλέον παιχνίδια της σειράς.

«Τα τελευταία 6 χρόνια, η αποστολή μας στο Tarsier Studios ήταν να δημιουργήσουμε μαγευτικούς κόσμους. Το Little Nightmares ήταν η πρώτη μας προσπάθεια και ήταν μια τεράστια επιτυχία. Προσωπικά μου αρέσει το πώς το Little Nightmares έχει συγκεντρώσει θαυμαστές από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 χρόνων. Από το fan art, τις εκτενείς θεωρίες των fans και τις γνήσιες αντιδράσεις, όλα ήταν καταπληκτικά να τα βλέπω. Η συνεργασία μας με την Bandai Namco Entertainment Europe ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική, άκουσαν το δημιουργικό μας όραμα και πήραν από καρδιά τις τρελές μας ιδέες και φιλοδοξίες.

«Τούτου λεχθέντος, είναι γλυκόπικρο να ανακοινώνουμε ότι αφήνουμε τον κόσμο του Little Nightmares πίσω μας. Το Little Nightmares θα μας είναι πάντα αγαπητό στο στούντιο. Από τότε που πραγματοποιήθηκε η εξαγορά από την Embracer Group τον Δεκέμβριο του 2019, είναι πλέον καιρός να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο, να δημιουργήσουμε νέα IP και να εξερευνήσουμε νέους κόσμους. Προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που να δω τι θα δημιουργήσει το στούντιο μας και μετράω τις μέρες μέχρι να μπορέσουμε να καλωσορίσουμε τους fans μας».

Η κίνηση πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι η Bandai Namco κατέχει το Little Nightmares IP, πράγμα που σημαίνει ότι η Embracer θα πρέπει είτε να αγοράσει, είτε να εκχωρήσει άδεια χρήσης για οποιαδήποτε μελλοντικά παιχνίδια – φαίνεται ότι η Embracer θα προτιμούσε η Tarsier να κάνει κάτι νέο και όχι να πάρει εκείνο τον δρόμο.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει ποια είναι τα σχέδιά της για τη σειρά, η Namco δήλωσε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει παιχνίδια Little Nightmares χωρίς τη συμβολή της Tarsier: «Δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε αυτήν τη στιγμή», έγραψε ένας εκπρόσωπος, «αλλά από τότε που λάβαμε τόση αγάπη από τους fans από όλο τον κόσμο με την κυκλοφορία του Little Nightmares 2, νιώθουμε αναζωογονημένοι για να προσφέρουμε περισσότερο περιεχόμενο στο μέλλον».

Το ποιο στούντιο θα μπορούσε να αναλάβει ένα νέο παιχνίδι Little Nightmares είναι άγνωστο, αλλά μάλλον είναι σαφές ότι η Namco δεν έχει τελειώσει με τη σειρά.

Το πρώτο Little Nightmares είχε λάβει 7.5/10 από εμάς λέγοντας ότι ενώ τα απεικονιστικά ατοπήματα μπορεί να κάνουν το παιχνίδι άβολο, η ατμόσφαιρα, το έξυπνο στήσιμο, και ο οπτικοακουστικός τομέας καταφέρνουν να δώσουν μία αξιοπρεπή πρώτη προσπάθεια. Μείνετε συντονισμένοι για το review μας του Little Nightmares 2.

[ad_2]

Πηγή