Ο Bandai Namco πειράζει έναν πολωνικό χαρακτήρα Deccan 7 DLC

Ο Bandai Namco πειράζει έναν πολωνικό χαρακτήρα Deccan 7 DLC

21/02/2021 0 By GAM

[ad_1]

Γράφτηκε από τον Tom Pepiad, Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 11:37 GMT

Όταν το τελευταίο Ιαπωνικός κύκλος παιχνιδιών μάχης, Η Bandai Namco έχει πειράξει έναν άλλο νεοφερμένο Deccan 7 Λίστα.

Ετοιμαστείτε για την επόμενη μάχη, επειδή το Deccan 7 φαίνεται να αναλαμβάνει έναν νέο νέο χαρακτήρα στο επερχόμενο DLC του.

Στο σύντομο τρέιλερ  που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο επί του παρόντος ανώνυμος μαχητής πειράζεται για λίγο μετά από δύο γρήγορες διορθώσεις γύρω από την Πολωνία. Ο νέος γυναικείος χαρακτήρας φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητό της και φαίνεται να αντιμετωπίζεται ως «πρωθυπουργός» με μια φωνή χωρίς οθόνη. Ενδιαφέρων.

Ο επόμενος χαρακτήρας είναι η τελευταία προσθήκη στο παιχνίδι αργότερα Περίοδος 4 Το Deccan 2 Fighter Kunimitsu μας παρουσίασε σε ένα νέο επίπεδο και UI / online ενημέρωση συστήματος.

Ο Bandai Namco υπόσχεται ότι αυτός ο χαρακτήρας θα είναι μέρος του DLC 18/19 για το παιχνίδι στις αρχές της άνοιξης του 2021 (το δεύτερο μισό της σεζόν 4 σεζόν 4) και θα ακούσουμε περισσότερα για τον επερχόμενο χαρακτήρα «σύντομα». .

Ο νέος χαρακτήρας θα είναι ο τελευταίος σε μια σειρά διεθνών προσθηκών στη ζωή του Deccan 7: από το Claudio της Ιταλίας έως την Katrina της Βραζιλίας, το Fahcumram της Ταϊλάνδης έως τον Shaheen της Σαουδικής Αραβίας, ο Josie των Φιλιππίνων πρόκειται να γίνει ο πιο αντιπροσωπευτικός μαχητής που θα γυρίσει Αποκλεισμός σε έναν πολύ αντιπροσωπευτικό μαχητή.

[ad_2]

Πηγή