συμπεριλαμβάνουν Xbox και Nintendo, αγνοείται η Sony

συμπεριλαμβάνουν Xbox και Nintendo, αγνοείται η Sony

06/05/2021 0 By GAM

[ad_1]

Η Electronic Software Association ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την πρώτη ψηφιακή E3, η οποία θα περιλαμβάνει τις Nintendo και Xbox, αλλά προς το παρόν δεν περιλαμβάνει τη Sony.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου, η E3 2021 επιβεβαιώνει ότι περιλαμβάνει εμφανίσεις από τις Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games και Koch Media.

Η απουσία της Sony είναι εμφανής σε αυτήν τη λίστα και επικοινωνήσαμε με την εταιρεία για σχόλια. Άλλες μεγάλες εταιρείες που λείπουν περιλαμβάνουν την EA (η οποία πρόσφατα προτίμησε να φιλοξενήσει τις δικές της εκδηλώσεις EA Play κατά τη διάρκεια της E3), Square Enix, Sega, Bandai Namco, Tencent, 505 και Activision Blizzard.

Η ESA καθιστά σαφές ότι η λίστα των συνεργατών σηματοδοτεί «πρώιμες δεσμεύσεις», έτσι ώστε άλλοι εκδότες και προγραμματιστές να μπορούν να συμμετάσχουν αργότερα. Ωστόσο, πριν από την ακύρωση της εκδήλωσης λόγω της πανδημίας, η Sony είχε επιβεβαιώσει ότι δεν είχε σχέδια να συμμετάσχει στην E3 2020.

Αφού ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα επιστρέψει μονάχα ως ψηφιακή εκδήλωση, ο ιστότοπος της E3 υπόσχεται «ζωντανές συνεντεύξεις τύπου και streaming βίντεο διάρκειας τεσσάρων ημερών» και αναφέρει ότι η εκδήλωση θα είναι «μια επανασχεδιασμένη και υπερ-αφοσιωμένη ψηφιακή εμπειρία».

Συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το σόου παραμένουν ισχνές, αλλά ο πρόεδρος της ESA, Stanley Pierre-Louis, χρησιμοποίησε ένα δελτίο τύπου για να πει: «Εξελίσσουμε τη φετινή E3 σε μια πιο περιεκτική εκδήλωση, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να ενθουσιάσουμε τους fans με σημαντικές αποκαλύψεις και ευκαιρίες εκ των έσω που θα κάνουν αυτό το γεγονός το επιτακτικό κεντρικό στάδιο για τα βιντεοπαιχνίδια».

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι η εκδήλωση θα είναι εντελώς δωρεάν. Μετά από προηγούμενες αναφορές ότι τμήματα της E3 2021 θα μπορούσαν να παραμείνουν κλειδωμένα πίσω από κάποια τιμή, η ESA είπε στο IGN ότι «το ψηφιακό σόου της E3 2021 είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες».

[ad_2]

Πηγή