Το Buzz υποστηρίζει την κοινοτική υποστήριξη του μπίνγκο και υποστηρίζει την εθνική εκστρατεία κατά της μοναξιάς

Το Buzz υποστηρίζει την κοινοτική υποστήριξη του μπίνγκο και υποστηρίζει την εθνική εκστρατεία κατά της μοναξιάς

28/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Το Buzz Bingo πρωτοπόρος υποστηρίζει την εκστρατεία κοινότητας μπίνγκο

Buzz Bingo έχει επαναλάβει τη σημασία της κοινοτικής εστίασης της βιομηχανίας, αποκαλύπτοντας τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας που δείχνει ότι το 57% των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου αισθάνονται μοναξιά.

 

Αν και το κλείδωμα έχει συμβάλει σημαντικά στο ποσοστό, η απομόνωση ώθησε επίσης το 20 τοις εκατό των ερωτηθέντων να αναπτύξουν μια καλύτερη εκτίμηση για το πόσο σημαντική είναι η κοινότητά τους.

«Τα κλαμπ μας βρίσκονται στην καρδιά των τοπικών κοινοτήτων», δήλωσε ο Buzz CRO Πίτερ Μπρίγκντεν. «Για πολλούς, το να μην μπορούν να πάνε στο κανονικό τους παιχνίδι μπίνγκο σημαίνει ότι μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μην έχουν ευρύτερη κοινωνική αλληλεπίδραση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

«Οι πελάτες μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς, ειδικά για την υγεία και την ευημερία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάσαμε το πρόγραμμα Buzz Buddies, για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα τμήματα της κοινότητας διατηρούν επαφή ενώ είμαστε μακριά. “

Το πρόγραμμα Buzz Buddies ενθαρρύνει τους παίκτες να επικοινωνούν με άλλους μέσω τηλεφώνου ή κοινωνικών μέσων, προκειμένου να βοηθήσουν εκείνους στην κοινότητά τους που υποφέρουν από μοναξιά.

«Καθώς περνάμε μια άλλη περίοδο κλειδώματος, είναι τόσο σημαντικό να το αναγνωρίσουμε αυτό και να προσέξουμε την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές μας», δήλωσε ο συνεργάτης της ψυχικής υγείας του Buzz, Δρ Rob Hicks.

«Γι ‘αυτό παροτρύνω τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν με εκείνους στην κοινότητά τους για να διασφαλίσουν ότι επικοινωνούν με άλλους και βοηθώντας έτσι την καλή ψυχική υγεία παντού».

Η δημοσίευση Το Buzz υποστηρίζει την υποστήριξη της κοινότητας του μπίνγκο και υποστηρίζει την εθνική εκστρατεία κατά της μοναξιάς εμφανίστηκε για πρώτη φορά Coinslot International.

[ad_2]

Πηγή