15.2.2021- ΟΠΑΠ: Αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά plays για τους επενδυτές

15.2.2021- ΟΠΑΠ: Αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά plays για τους επενδυτές

15/02/2021 0 By GAM

[ad_1]

Με διαυγές  διαγραμματικές ενδείξεις κατεβαίνει και η μετοχή του ΟΠΑΠ έχοντας έναν από τους υψηλότερους δείκτες επίτευξης των σχηματισμών ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές, όπως αυτές του περασμένου χρόνου υπό το βάρος της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

  • Κάτω όμως και από εκείνες τις άσχημες συνθήκες οι διαγραμματικοί σχηματισμοί αναγεννιούνται ξαναδίνοντας τις ενδείξεις που είχαν χάσει από απρόοπτες μεταβολές.

Χαρακτηριστικός είναι ο μακροπρόθεσμος  ανάποδος σχηματισμός Head and Shoulder του 2009, όπου ενώ η τιμή της μετοχής τον είχε διασπάσει ανοδικά ανοίγοντας το δρόμο για τα 13 ευρώ η έναρξη του πανδημικού σοκ την επανάφερε κάτω από τη neckline.

  • Όμως επειδή  διαγραμματικά στον ΟΠΑΠ ότι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση, η τιμή της μετοχής ξαναπέρασε πάνω από αυτή στα 8,80 ευρώ τοποθετώντας εκ νέου στο κάδρο του μακροπρόθεσμου τεχνικού στατιστικού στόχου τα 18,50 ευρώ.

Ο ΟΠΑΠ, όπως τονίζει και η Eurobank Equities με τη κρυφή αξία που θα του προσδώσει ο φορολογικός χειρισμός έως το 2030 αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά plays για τους επενδυτές.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΘΟΣ

[ad_2]

Πηγή