Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα |  Η οικογενειακή ψυχαγωγία του MAF γίνεται πράσινη

Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα | Η οικογενειακή ψυχαγωγία του MAF γίνεται πράσινη

25/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Ο ιδιοκτήτης του Magic Planet FEC, Majid Al Futtaim, ανακοίνωσε ένα δεκαετές σχέδιο για την επίτευξη “κυκλικότητας” στις δραστηριότητές του.



με

Η ομάδα, η κύρια δραστηριότητα της οποίας είναι η κατασκευή και λειτουργία εμπορικών κέντρων, διαθέτει ένα ισχυρό τμήμα αναψυχής και ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει το Magic Planet και την αλυσίδα κινηματογράφου Vox.

Σε μια δήλωση την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής αξιωματικός της βιωσιμότητας Ιμπραήμ Αλ Ζουμπίι (εικόνα) δήλωσε ότι η στρατηγική του ομίλου θα ήταν η επίτευξη κυκλικής οικονομίας.

«Μέχρι το 2030, όλες οι λειτουργικές εταιρείες μας θα έχουν κυκλικότητα στον πυρήνα των δραστηριοτήτων τους», είπε.

Αυτό θα περιλαμβάνει τη χρήση των αρχών της κυκλικής οικονομίας ως τον πυρήνα της διαδικασίας προμηθειών της, το άνοιγμα νέων κυκλικών επιχειρήσεων έως το επόμενο έτος και τη σταδιακή κατάργηση των πλαστικών μίας χρήσης έως το 2025.

Είπε ότι ο όμιλος πρέπει να αλλάξει το οικοσύστημα του συνεργαζόμενο με προμηθευτές, αρχές και πελάτες μεγιστοποιώντας την αξία των αποβλήτων και τη σωστή χρήση των πόρων.

Ο Al-Zu’bi είπε ότι το γκρουπ διαθέτει ήδη ένα “μηχάνημα αυτόματης πώλησης” για πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης σε ένα εμπορικό κέντρο και ότι έχει εκτρέψει 800 μπουκάλια την εβδομάδα ή έχει εκτρέψει 500 κιλά πλαστικού από τους χώρους υγειονομικής ταφής. Έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούν το 50 τοις εκατό του GGBFS, ένα τσιμεντοειδές υλικό κατασκευασμένο από τέφρα στην κατασκευή που συμβάλλει στην κυκλικότητα αν έχει χαμηλό ενσωματωμένο άνθρακα.

[ad_2]

Πηγή