Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα |  Το Spree αναβαθμίζει τα ακουστικά Pico VR

Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα | Το Spree αναβαθμίζει τα ακουστικά Pico VR

26/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Η Spree Interactive έχει δημιουργήσει μια στρατηγική συνεργασία με την Pico Interactive, την παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις εικονικής πραγματικότητας και επιχειρήσεων.



γλέντι

Οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να συνεργαστούν πιο στενά για την παροχή λύσεων B2B πελατών για την αγορά ψυχαγωγίας εκτός σπιτιού.

Ο Spree είπε σε μια δήλωση: «Το έτος 2020 αποδείχθηκε προκλητικό για τη βιομηχανία ψυχαγωγίας βάσει τοποθεσίας. Με πολλές τοποθεσίες να τηρούν τους περιορισμούς κλειδώματος, η οικονομική επίπτωση ήταν τεράστια τόσο για τις τοποθεσίες όσο και για τους προμηθευτές. Πολλοί προμηθευτές περιστράφηκαν τις προσφορές τους, ενώ άλλοι αφιέρωσαν χρόνο στην εστίαση στην ανάπτυξη προϊόντων. Η Spree Interactive επέλεξε να κάνει και τα δύο και, ως αποτέλεσμα, συγκέντρωσε μια σειρά επιβεβαιωμένων εγκαταστάσεων του 2021 σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. “

Οι νέες εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των ακουστικών Neo2 VR της Pico και υποστηρικτικού λογισμικού λειτουργίας. Το Spree Interactive χρησιμοποίησε προηγουμένως το ακουστικό G2 της Pico και τώρα αναβαθμίζεται λόγω της καλύτερης εμπειρίας χρήστη με βελτιωμένη ανάλυση γραφικών και υλικά υγιεινής.

[ad_2]

Πηγή