Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα |  Ο κορυφαίος μηχανικός συμμετέχει στο American Pinball

Ειδήσεις διασκέδασης με κέρματα | Ο κορυφαίος μηχανικός συμμετέχει στο American Pinball

26/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Η Zofia Bil Ryan έγινε μέλος της American Pinball ως ανώτερος μηχανικός.



Ζόφια Μπιλ Ράιαν

Η Ryan έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία φλίπερ, σχεδιάζοντας πλαστικά εξαρτήματα, ανταλλακτικά λαμαρίνας, μηχανικά εξαρτήματα και μηχανισμούς παιχνιδιών. Ήταν η πρώτη γυναίκα που προσλήφθηκε ως μηχανικός στο διάσημο εμπορικό σήμα Williams.

Εργάστηκε για τους Williams, Bally Midway και δημιούργησε πολλούς μηχανισμούς για διάφορα παιχνίδια φλίπερ και παιχνίδια καζίνο. Του απονεμήθηκαν έξι διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για τα σχέδιά της. Περιλάμβαναν τον αμφίδρομο μηχανισμό Kickout για το φλίπερ Popeye και τη συσκευή βαθμολόγησης της ρουλέτας για το ίδιο παιχνίδι, το φορέα μαγνητικής μπάλας που χρησιμοποιήθηκε στο Dracula, το παιχνίδι πολλαπλών επιπέδων στο Doctor Who και τη ράμπα μπάλα πολλαπλών διαδρομών για το The Machine .

Σχεδίασε επίσης τα μηχανικά μέρη για πολλά παιχνίδια φλίπερ για το WMS και συνεργάστηκε με μερικούς κορυφαίους σχεδιαστές παιχνιδιών σε κορυφαία παιχνίδια που περιλαμβάνουν Pool Sharks, Bride of Pin Bot, Dr Who, Dirty Harry, Ticket Tac Toe και Junk Yard.

«Είμαστε τόσο περήφανοι που την οδήγησε στην ομάδα μηχανολόγων μηχανικών», δήλωσε η εταιρεία. “Η Ζόφια λατρεύει το φλίπερ και έχει τη δική της συλλογή φλίπερ από όλα τα παιχνίδια στα οποία εργάστηκε ποτέ.”

[ad_2]

Πηγή