Η βιομηχανία καλεί την κυβέρνηση να παραδώσει κεφάλαια σωτηρίας για την εφοδιαστική αλυσίδα προτού είναι πολύ αργά

Η βιομηχανία καλεί την κυβέρνηση να παραδώσει κεφάλαια σωτηρίας για την εφοδιαστική αλυσίδα προτού είναι πολύ αργά

29/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

εφοδιαστική αλυσίδα Dransfield van

Εάν χρειάζονταν αποδείξεις για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αλυσίδα εφοδιασμού στον τομέα της φιλοξενίας και διασκέδασης, τότε οι 20 προσωπικές εμπειρίες που μοιράζονται στο Coinslot αυτής της εβδομάδας τα λένε όλα. Όπως είπε ένας αριθμός της βιομηχανίας: «Είναι δύσκολο να δούμε ένα σενάριο όπου όλοι οι υπάρχοντες προμηθευτές μηχανημάτων επιβιώνουν από το τρέχον κλείσιμο.» Μερικοί, πράγματι πολλοί, δεν θα επιβιώσουν ένα χρόνο χωρίς κεντρική υποστήριξη. Απαιτούνται επειγόντως κυβερνητικοί πόροι.

 

Σε μια εβδομάδα όπου διοργανώθηκαν απελπισμένες συζητήσεις για την προσφορά εμβολιασμών Covid τόσο εδώ όσο και στην Ευρώπη, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει πόσο σημαντική είναι η αλυσίδα εφοδιασμού για το σχέδιο αποκατάστασης. Όλα εξαρτώνται από τη χορήγηση του εμβολίου. δεν μπορούμε να αντέξουμε την κατανομή της αλυσίδας εφοδιασμού.

Και έτσι είναι στην οικονομία. και όμως, η αλυσίδα εφοδιασμού έχει σπάσει – και για πολλούς στον τομέα διασκέδασης και φιλοξενίας – πέρα ​​από την επισκευή.

Σε μια ειδική ανασκόπηση, η Coinslot μίλησε σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων στην αλυσίδα εφοδιασμού και ανακάλυψε έναν τομέα στο χείλος μετά από ένα χρόνο εξαιρούμενο από το ζωτικό φάσμα κυβερνητικών μέτρων στήριξης που διατέθηκαν στον τομέα της φιλοξενίας κατά τη διάρκεια του κλειδώματος.

«Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε μέσω κυβερνητικών φορέων και τοπικών αρχών, αλλά απορρίψαμε», σημείωσε Τζον Στεργίδης του Ηλεκτροoin – ένας από τους πρωτοπόρους της καινοτομίας στον τομέα. «Απέρριψαν τις αιτήσεις μας καθώς είπαν ότι δεν είμαστε χώροι αναψυχής ανοιχτοί στο κοινό και ως εκ τούτου δεν δικαιούμαστε καμία οικονομική βοήθεια. Έχουμε αγνοηθεί », είπε έντονα.

Χωρίς πρόσβαση σε επιδοτήσεις φιλοξενίας ή επιχειρηματικές τιμές, η εμπειρία της Electrocoin μοιράζεται σχεδόν ολόκληρη η αλυσίδα εφοδιασμού. Τον περασμένο χρόνο, οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις βυθίστηκαν σε προσωπικά κεφάλαια για να διατηρήσουν τις ταμειακές ροές διαθέσιμες και να αυξήσουν το μακροπρόθεσμο χρέος τους μέσω δανείων – αυτό χωρίς καμία εμπορική ή κυβερνητική επιχορήγηση.

Η αμφισβήτηση αυτών των εμποδίων δεν ήταν ούτε εύκολη. Ο Quentin Stott του Reflex Gaming εξήγησε πώς ο τοπικός βουλευτής του Robert Jenrick «απλώς φεύγει» όταν ανέλαβε την υπόθεση της εταιρείας για επιχορήγηση φιλοξενίας στο συμβούλιο. «Οι γραπτές απαντήσεις τους σε αυτόν έδειξαν ότι το μόνο που είχαν κάνει ήταν να ρίξουν μια γρήγορη ματιά στον ιστότοπό μας και έπειτα επέστρεψαν διάφορες πτυχές της πολιτικής τους», ανέφερε ο Stott.

Για τους μεγάλους, διεθνείς ομίλους, που έχουν επενδύσει σημαντικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, οι αντιφάσεις είναι εξίσου απογοητευτικές. Ο Zane Mersich, Διευθύνων Σύμβουλος της Novomatic UK, δεν είχε καμία αμφιβολία για τις συνέπειες της απουσίας κυβερνητικής υποστήριξης. «Αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μείωση του μεγέθους της μεταποιητικής βιομηχανίας, είτε μέσω μείωσης των επενδύσεων σε υπάρχουσες εταιρείες είτε δυστυχώς ορισμένες εταιρείες δεν είναι πλέον βιώσιμες», είπε στο Coinslot.

Και οι ανησυχίες εκτείνονται πέρα ​​από το άνοιγμα εκ νέου, όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της Gauselmann UK, Sascha Blodau: «Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που πρέπει να εξετάσει η κυβέρνηση είναι ότι όταν χαλαρώνει τους περιορισμούς στις συναλλαγές, η ημερομηνία έναρξης δεν θα είναι η ίδια σε όλους τους τομείς του κλάδου… Οι εταιρείες προμήθειας θα υφίστανται χρονική υστέρηση μεταξύ του ανοίγματος των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν τους καταναλωτές και της ζήτησης για προϊόντα.

Όλο και περισσότερος λόγος δράσης, τώρα. Κέιτ Νίκολς, Διευθύνων Σύμβουλος της UKHospitality, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Είπε στον Coinslot: «Όταν έχει περάσει η κρίση, εάν περιμένουμε ότι οι χώροι για να διαπραγματευτούν από τον κίνδυνο και να βοηθήσουν στην οικονομική ανάκαμψη, είναι απαραίτητη μια ισχυρή αλυσίδα εφοδιασμού – τίποτα δεν λειτουργεί χωρίς καμία»

Και είναι μια άποψη που ο John White της Bacta έθεσε με συνέπεια στην κυβέρνηση. «Θέλω συνεχώς να επισημάνω στην κυβέρνηση ότι χωρίς αλυσίδα εφοδιασμού, η οικονομική ανάκαμψη όταν πρόκειται να συγκρατηθεί στην καλύτερη περίπτωση».

Και αυτό είναι πιθανό να συνεχιστεί τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Μπακτά έχει προγραμματίσει περαιτέρω συναντήσεις με εθνικές και αποκεντρωμένες κυβερνητικές υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας εμπλέκουν ενεργά τους τοπικούς βουλευτές τους στην προσπάθεια να αντλήσουν υποστήριξη.

Η δημοσίευση Η βιομηχανία καλεί την κυβέρνηση να παραδώσει κεφάλαια σωτηρίας για την εφοδιαστική αλυσίδα προτού είναι πολύ αργά εμφανίστηκε για πρώτη φορά Coinslot International.

[ad_2]

Πηγή