Bacta στην κυβέρνηση: Απλά δώστε μας ένα χρονοδιάγραμμα

Bacta στην κυβέρνηση: Απλά δώστε μας ένα χρονοδιάγραμμα

29/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Bacta to Government Απλά δώστε μας ένα παραθαλάσσιο λούνα παρκ κλειστό

Με το πρόγραμμα εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο διευθύνων σύμβουλος της Bacta Τζον Γουάιτ έχει υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίζει τους ενδιαφερόμενους φορείς διασκέδασης «σαν ενήλικες» – δίνοντάς τους κάποια ιδέα πότε θα περίμεναν να καλωσορίσουν τους πελάτες.

Ο επικεφαλής της εμπορικής ένωσης αναψυχής ανανέωσε την κριτική του για την κυβέρνηση για τη συνεχιζόμενη άρνησή του να προβάλει όταν θα περιοριστούν οι περιορισμοί κλειδώματος.

Στην εβδομαδιαία ενημέρωσή του για τα μέλη, ο διευθύνων σύμβουλος της Bacta, John White, δήλωσε ότι είχε ενταχθεί στον υπόλοιπο κλάδο «εξετάζοντας τα καθημερινά στοιχεία», προκειμένου να είναι σίγουρος «πότε μπορούμε να σχεδιάσουμε να ανοίξουμε»

«Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και η κυβέρνηση δεν βοηθά», είπε, προσθέτοντας ότι ένα φούσκωμα φωνών σε ολόκληρο τον επιχειρηματικό τομέα «θρηνούσε την έλλειψη σχεδίων».

«Θα ήθελα η κυβέρνηση να μας μεταχειρίζεται ως ενήλικες και να καθορίζει ποια είναι η σκέψη», σχολίασε. «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σχέδια θα αλλάξουν ανάλογα με τις περιστάσεις – οπότε πείτε μας τι θα κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις. Σίγουρα ξέρουμε αρκετά τώρα για να είναι λογικοί. ”

Εν τω μεταξύ, ο Λευκός επιμένει ότι η Bacta διατηρεί την πίεση στις αποκεντρωμένες κυβερνήσεις για να διασφαλίσει ότι οι ενδιαφερόμενοι διασκεδαστικοί θα λάβουν τα δέοντα.

«Η άσκησή μας πίεσης στις κυβερνήσεις της Σκωτίας, της Ουαλίας και της Αγγλίας συνεχίζεται, στο βαθμό που έχουμε υποβάλει υποβολή προϋπολογισμού σχετικά με τις βασικές ερωτήσεις μας σχετικά με την υποστήριξη των επιχειρήσεων, συντελεστή ΦΠΑ 5 τοις εκατό για τις παραθαλάσσιες επιχειρήσεις και την ανάγκη να υποστηρίξτε την αλυσίδα εφοδιασμού », εξήγησε. «Συνεχίζουμε να πιέζουμε για να αναγνωριστούν σωστά οι AGC ως μη απαραίτητες λιανικές πωλήσεις και μόλις εξασφάλισα μια συνάντηση με το Υπουργείο Οικονομικών για να συζητήσουμε τον ΦΠΑ».

Στην περίπτωση της Σκωτίας συγκεκριμένα, η White ήταν πρόθυμη να ακούσει από φορείς εκμετάλλευσης μεμονωμένων ιστότοπων που δεν είχαν υποστηριχθεί από την τοπική αρχή. Η έκκληση του White για οποιαδήποτε και όλη αλληλογραφία από τα σκωτσέζικα συμβούλια ακολουθεί μια συνάντηση με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Σκωτίας κατά την οποία αυξήθηκε η προοπτική να δημιουργηθεί ένα ειδικό ταμείο διακριτικής υποστήριξης για λογαριασμό των επηρεασμένων στοών: σύμφωνα με παρόμοια σχήματα που έχει δημιουργήσει ο Holyrood τις τελευταίες εβδομάδες για άλλους τομείς.

Όσο για την Ουαλία: Η υπομονή του Λευκού, που ήδη φοριέται, είναι σχεδόν σκελετική με τα αντιφατικά μηνύματα που βγαίνουν από το Κάρντιφ: επισημαίνοντας τη σύνοδο των ερωτήσεων του πρώτου υπουργού της Δευτέρας, στην οποία ο Ουαλός πρωθυπουργός Mark Drakeford απέφυγε μια ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τη συνεχιζόμενη έλλειψη χρηματοδότησης διαθέσιμο σε Ουαλικά arcades.

«Η απάντησή του ήταν συνήθως ως προς το πόσο καλά έκανε η κυβέρνηση της Ουαλίας στην υποστήριξη των επιχειρήσεων και θα υποστηριζόταν όλες οι νόμιμες και νόμιμες επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια επιλεξιμότητας», παρατηρεί ο White. «Χμμμ…. τι πιστεύει ότι είμαστε τότε; ”

[ad_2]

Πηγή