Ο Antonio Zamperla Jr διορίστηκε νέος CEO της Zamperla

Ο Antonio Zamperla Jr διορίστηκε νέος CEO της Zamperla

27/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Ραντεβού Zamperla

Ο Antonio Zamperla Jr, εγγονός του ιδρυτή της Zamperla, Antonio Zamperla, διορίστηκε νέος διευθύνων σύμβουλος του κατασκευαστή ιππασίας, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον πατέρα του Alberto Zamperla.

 

Στο παρελθόν, ο επικεφαλής της εταιρείας καινοτομίας της εταιρείας, ο Antonio Jr θα ηγηθεί της εταιρείας καθώς διαπραγματεύεται τον αντίκτυπο του Covid-19 στον κλάδο των αξιοθέατων. «Το εγγύς μέλλον, ακόμη και μετά την παγκόσμια πανδημία που μας έχει πλήξει, χρειάζεται εξαιρετικές παρεμβάσεις για να μπορέσει να αλλάξει ταχύτητα, να διαχειριστεί τις επόμενες προκλήσεις και να ωθήσει την καινοτομία στο μέγιστο», δήλωσε ο Alberto Zamperla.

«Ο πατέρας μου ίδρυσε τον Antonio Zamperla SpA το 1966 και μου ανέθεσε το στόχο να κάνω την εταιρεία μας διεθνή. Τώρα είναι καιρός η τρίτη γενιά να προσφέρει τη συμβολή που μπορούν να εγγυηθούν οι νέες τεχνολογίες και οι νέες διαδικασίες σε μια πραγματικότητα όπως η δική μας. “

Παράλληλα με την προώθηση του Antonio Jr, η εταιρεία θα καλωσορίσει επίσης τον Valerio Ferrari ως διευθυντή πωλήσεων και τον Adam Sandy ως νέο διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ.

«Ο Antonio θα υποστηριχθεί από δύο διευθυντές εκτός τάξης που θα καταστήσουν δυνατή την επίτευξη αυτού του μικτού μοντέλου οικογενειακής και διαχειριστικής διακυβέρνησης στο οποίο πιστεύουμε πάντα.»

«Θα είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε την ανάρρωση μετά την τρέχουσα πανδημία! Για πενήντα χρόνια η εταιρεία μας έχει προβλέψει αλλαγές στην κοινωνία και την οικονομία. αυτό είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά μας σημεία. “

Η δημοσίευση Ο Antonio Zamperla Jr ανέδειξε νέο CEO της Zamperla εμφανίστηκε για πρώτη φορά Coinslot International.

[ad_2]

Πηγή