Το Lincolnshire προετοιμάζεται για έκρηξη στην παραλία μετά το κλείδωμα

Το Lincolnshire προετοιμάζεται για έκρηξη στην παραλία μετά το κλείδωμα

27/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Ingoldmells

Σύμβουλος της Ingoldmells Κόλιν Ντέιβι λέει ότι μια τοπική αναζωογόνηση της παραλίας είναι στα χαρτιά μετά το Covid… αλλά ότι οι τουρίστες είναι πιθανό να αποφύγουν τα μετρητά. Τι σημαίνει αυτό για τον τοπικό τομέα ψυχαγωγίας;

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, Δημοτικό Συμβούλιο του Λίνκολνσαϊρ ετοιμάζεται για μια «τεράστια εισροή» επισκεπτών μόλις αρθούν οι περιορισμοί κλειδώματος.

Ο οικονομικός σύμβουλος της αρχής και ο εκπρόσωπος της Ingoldmells, Colin Davie, έκαναν την πρόβλεψη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα: αλλά προειδοποίησε ότι οι τοπικές επιχειρήσεις έπρεπε να παραμείνουν «ψηφιακές-έτοιμες» για να επωφεληθούν από την αύξηση των επισκέψεων.

«Υπάρχει μια έντονη απαίτηση για το βρετανικό κοινό να επιστρέψει στην ακτή και στην ύπαιθρο και περιμένουμε μια τεράστια βιασύνη επισκεπτών στο νομό μόλις αρθούν οι περιορισμοί», είπε.

Σύμφωνα με τον Davie, οι παραθαλάσσιοι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να περνούν αυτό το χρόνο διακοπής «επενδύοντας και προετοιμαζόμενοι για το μέλλον» και δεν ήταν ντροπαλός να αναφέρει τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους ο Λίνκολνσαϊρ προσπαθούσε να κάνει ακριβώς αυτό.

«Έχουμε έργα όπως το Huttoft Boat Shed Cafe και όλη μας τη δουλειά που κάνουμε με το National Trust στο παραθαλάσσιο πάρκο της χώρας, καθώς και ανοίγοντας μονοπάτια και περιπάτους για επισκέπτες και κατοίκους», εξήγησε. «Θα είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους ανθρώπους και φροντίζουμε να εφαρμόσουμε τον προγραμματισμό».

Αλλά σε παρατηρήσεις που φαίνεται να αποδεικνύουν ότι η συνεχιζόμενη κανονιστική μεταρρύθμιση πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της πληρωμής καρτών για μηχανήματα ψυχαγωγίας, ο Ντέιβι συνέχισε λέγοντας ότι ήταν ζωτικής σημασίας όλες οι παραθαλάσσιες επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν τουριστικά ταξίδια να είναι «ψηφιακά ενεργοποιημένες».

«Προχωράμε προς μια ψηφιακή οικονομία – οπότε αν δεν διαθέτουν μηχανήματα καρτών, πρέπει να προετοιμαστούν για έναν κόσμο όπου δεν υπάρχουν μετρητά», είπε. «Ειδικά μετά την πανδημία, οι άνθρωποι θέλουν να πληρώνουν με κάρτα, οπότε πρέπει να προετοιμάσουμε τους ανθρώπους και να βεβαιωθούμε ότι πράγματα όπως οι ιστότοποι λειτουργούν και είναι πλήρως λειτουργικά, γιατί έτσι οι άνθρωποι θα μείνουν και θα κάνουν κράτηση.» Εντούτοις, βραχυπρόθεσμα, η αισιοδοξία του Ντέιβι για την εκκολαπτόμενη τουριστική ζήτηση μοιράστηκε ο αρχηγός του δημοτικού συμβουλίου της Skegness, Steve Larner.

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε θετικοί για την επόμενη σεζόν, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν περάσει διακοπές σε πάνω από ένα χρόνο και θα είναι απελπισμένοι να βγουν στην ακτή», είπε. «Υπάρχει μια τεράστια απαίτηση να ξαναπάμε επισκέπτη, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κυνηγήσουμε και να ακολουθήσουμε τις κυβερνητικές οδηγίες τώρα και να βεβαιωθούμε ότι θα συμβεί η φετινή σεζόν».

[ad_2]

Πηγή