Ο Τζόνσον δεν δεσμεύεται για υπουργό φιλοξενίας

Ο Τζόνσον δεν δεσμεύεται για υπουργό φιλοξενίας

28/01/2021 0 By GAM

[ad_1]

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν δεσμεύεται για την ερώτηση του υπουργού φιλοξενίας

Σε μια συνεδρίαση της επιτροπής συνδέσμου την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός αποφεύγει το ερώτημα εάν θα διορίσει ή όχι έναν υπουργό ειδικά αφιερωμένο στη βιομηχανία φιλοξενίας.

 

Η ερώτηση ήρθε από τον βουλευτή της Εργασίας για τη Νιουκάστλ Catherine McKinnell, έναν από τους υποστηρικτές του SeatAtTheTable καμπάνια συζητήθηκε στο κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος αναφέρθηκε άμεσα στην αναφορά της ομάδας που είχε συγκεντρώσει πάνω από 200.000 υπογραφές.

«Δεδομένου ότι περάσαμε δύο μέρες συζητώντας το καλοκαίρι εάν ένα σκωτσέζικο αυγό είναι ένα ουσιαστικό γεύμα ή όχι, ο πρωθυπουργός θα συμφωνούσε να συναντηθεί με αναφέροντες που πιστεύουν ότι είναι καιρός η κυβέρνηση να είχε έναν ειδικό υπουργό φιλοξενίας για να κατανοήσει πλήρως τη διαφορετική φύση αυτού του τομέα ; ” Ο McKinnell έθεσε.

Ο Τζόνσον ευχαρίστησε τον ΜακΚέινελ για το ερώτημα, αλλά δεν θα πιεζόταν για το εάν θα δημιουργηθεί νέος υπουργός.

«Το καλύτερο πράγμα για τον τομέα της φιλοξενίας είναι πραγματικά ότι όλοι συνεργαζόμαστε για να νικήσουμε τον ιό με τον τρόπο που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορούμε με πειθαρχημένη δράση και το εμβόλιο ξεδιπλώνεται και να τα επαναφέρουμε», είπε. «Αυτό, είμαι σίγουρος ότι είναι το καλύτερο για αυτούς».

Η δημοσίευση Ο Τζόνσον δεν δεσμεύεται για υπουργό φιλοξενίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά Coinslot International.

[ad_2]

Πηγή